Acaba el setembre i apunt per l'octubre!




Família!

Aixequem la persiana i tranquis... que no ens han canviat el Tino per l'Urdaci!

Aneu preparant agendes perquè en breu us anunciarem el calendari d'actes que hem estat preparant per rependre el curs escolar, també a El Local!

Entre altres cosetes, tindrem una nova exposició a les nostres parets granes. No, no us desvelarem de què va. És ben nostrada... Això per començar a fer boca. Torna el cinema, amb noves sessions els dijous. Ja sabeu que hi ha comissió de cinema en marxa i, si hi voleu participar, només ens heu de fer arribar un emili comentant la jugadeta. La gent que s'encarrega es posarà en contacte amb vostès, servidors.

Tindrem també xerradeta i passi de video del documental de la discòrdia: ja sabeu que quan les coses es fan ben fetes, encara emprenyen més al personal. Una pista: ha estat notícia fa ben poc i parla de la lluita armada. Terroristes o grups armats? Llibre d'estil de la BBC o de Telemadrid? Ai que patirem!

Per Castanyada, aneu fent lloc per les castanyes, els moniatos i el moscatell. Ballaruca, música en directe i foc. Clàssic entre clàssics!

No ens oblidarem del Che, que efemèrides de la vida (i de la mort) torna a estar a sobre de la taula, si és que algun dia va marxar. Amb conferenciat vingut d'ultramar. Un luxe.

I al novembre més. I més, i més, i més!

Ja sabeu que participar és necessari i que si no ho fem entre totes, no té gràcia ni estil. Si teniu alguna idea, projecte o activitat que vulgueu posar en marxa ja sabeu on estem.

Avancem en col·lectiu! Participa-hi!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguts i benvolgudes,

El proper dissabte 29 de setembre a partir de les 22h tindrà lloc la IV Festa Gromen de la Vila de Gràcia, que organitzen els companys i les companyes de LA TORNA.

A les 2h de la matinada la festa sonarà amb els ritmes de Dj Farruquito (Ripollet).

El lloc serà el BAHIA (Centre Social...) al Carrer Olzinelles núm. 31 de Sants (és al costat de la parada de metro de la plaça de sants).

Us hi esperem, no hi falteu perquè la festa estarà garantitzada i hi ha sessions molt bones al llarg de tota la nit!!

Anònim ha dit...

l'urdaci no hi anirà a la festa, per descomptat i per si alguna no tenia dubtes.

Anònim ha dit...

Pues vaya.....