Cinema infantil!!


Aquest diumenge una nova sessió de cinema que farà les delicies de grans i petits. S'apropa el Nadal i volem celebrar-ho amb l'encantadora "Pesadilla antes de Navidad" (1993, USA, 73 min). Ja sabeu, a partir de les 17:30h a El Local.

Bon Nadal!!

SINOPSI

Una any més, la ciutat de Halloween celebra el Dia de Difunts amb un gran èxit. Però el rei de les carbasses, Jack, està fart de la festa i els demès semblen no adonarse’n. Bagant pel bosc, Jack descobreix una misteriosa porta que el trasllada a la ciutat del Nadal. A partir de llavors, farà tot el que estigui a les seves mans per fer-se amb el seu control.

Meravellós conte gòtic nadalenc que, encara que dirigida per Henry Sellick, compta amb un excel.lent treball de Tim Burton en el disseny d’escenaris i personatges i s’emmarca plenament en el seu fascinant univers. “Pesadilla antes de Navidad” és una pel.lícula original, divertida, que barreja magistralment l’horror i la tendresa. A destacar també l’esplèndida banda sonora (un cop més) de Danny Elfman.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei família,

Moltes felicitats a tots, cadascú en la part que li tocava per poder haver passat una festa de Nadal tant maca. Dj's, història, videos, la gent, els kubates... tot plegat va ser molt emotiu. Encara però ens queda el dia 4 amb més remember!!!

Endavant i visca El Local!

pol

Anònim ha dit...

Sobretot els cubates, eh cabron?

Anònim ha dit...

I va acabar com sempre, buscando una fiesta...

Anònim ha dit...

Llastima que en Txurru no es dignes a convidarnos.