Cinema diumenge 27!!


Aquest diumenge a partir de les 19:30h a El Local tanquem el cicle de cinema "Stop racisme" amb la pel.lícula "Perro blanco" (1982, USA, 81 min), de Samuel Fuller.


Mentre que "American History X" es centrava més en concret en el fenòmen del nazisme, sobretot entre el jovent, analitzant i tractant de buscar les causes que el poden generar i exponent alhora les seves fatals conseqüències, el film d'aquesta setmana té un caire més metafòric i dona una perspectiva més global sobre el tema.


Us hi esperem!!


SINOPSI


Julie Sawyer atropella a un pastor alemany de pelatje blanc quan torna d’un rodatge. El porta a un veterinari i col.loca anuncis en espera de que aparegui el seu amo. Finalment deicideix quedar-se amb ell. Però aviat començarà a adonar-se que la seva mascota es comporta avegades d’una forma extranyament agressiva.


Obra inquietant, on unida a la magnífica tasca del seu director, amb gran energia i sentit del ritme, del guionista i dels actors es suma la força ambientadora de la partitura del gran Ennio Morricone. “Perro blanco” és una al.legoria per a denunciar les conductes racistes de la societat nordamericana. El rebuig a la pena de mort així com la posada en qüestió de les mesures de reinserció social que l’Estat proposa són altres dels seus temes. Film de culte, que en el seu moment va passar gairebé desapercebut.