Plouen Catximbes a El Local!


Família!


el proper dimecres 30 d'abril a partir de les 23:30h els Plouen Catximbes estaran presentant el seu nou disc Telescopi a El Local!


no us ho perdeu i no feu ganyotes: ho fem un dimecres perquè dijous és 1 de maig!


més informacions del grup:


Escolta el single "La Blanca"

Coneix més el nou disc Telescopi

Mira't un videoclip de l'anterior disc


us hi esperem a totes a El Local!

salut!


*********


El grup de pop-rock-reggae Plouen Catximbes presenta el seu nou disc a El Local

La banda de Manresa acaba d'editar el seu segon disc titulat Telescopi i es situa com un dels valors a l'alça del indie-pop nacional


El proper dimecres 30 d'abril, vigília de la festivitat del Primer de Maig, El Local (C/Monturiol, 32) acollirà un nou concert gratuït obert a tots els amants de la música en directe. A partir de les 23:30h el grup del Bages Plouen Catximbes presentaran el seu segon i nou disc titulat Telescopi, editat per la discogràfica manresana Propaganda pel fet! el mes de març. Els sis membres de Plouen Catximbes, amb el lletrista i cantant Albert Palomar al front de la formació, ja van visitar Ripollet per presentar fa dos anys el seu primer disc homònim, també a El Local. Si en el primer disc els Plouen Catximbes es definien a mig camí del pop i el reggae blanc (molta gent els va comparar aleshores amb The Police o Umpah Pah), amb el seu segon disc han fet un gir gairebé total cap a sonoritats més rockeres o emmarcades dins el que es coneix com a indie. De moment, han aconseguit molt bones crítiques als mitjans especialitzats i ja tenen una agenda de concerts on destaquen actuacions a L'Auditori i a la sala Razz 1 de Barcelona, el Senglar Rock de Lleida o la Plaça Major de Vic durant el Mercat de Música Viva del mes de setembre. El concert que presentaran a El Local està emmarcat dins l'apretada gira de presentació de suport a la sortida del nou disc, que entre els mesos d'abril i maig els portarà a actuar a 12 poblacions catalanes, i durant la seva actuació el grup oferirà en directe les seves noves cançons i algunes peces del seu anterior treball. El grup destaca per un consistent directe que barreja guitarres distorsionades, contratemps marcadament reggae, secció de vents lisèrgica i un particular univers que reflexen en les seves lletres. Podeu visitar el seu espai al web www.myspace.com/plouencatximbes. Amb aquest concert, El Local continua apostant per la música en directe a Ripollet, en qualsevol època de l'any, amb una programació de qualitat i amb l'entrada, com sempre, gratuïta.