3er Correbars!!!!



Aquest divendres 28 d'agost comença la nostra Festa Major i un any més (i ja van 3!!!) qina millor manera d fer-ho q amb una festa grossa pels carrers del nostre poble. Sí, companys/es el 3er Correbars de la vila de Ripollet ja el tenim aquí!!!




A les 19h tothom a la Plaça Onze de Setembre de Ripollet!!! com sempre, amb un recorregut que compta amb El Local com a primera parada i finalitza al Xiringo del COP-CpR on la festa continua!! i tant q continua!!!els Burnin'Rubber (http://www.myspace.com/burninrubberband) ens faran ballar d'allò més bé amb el seu repertori de versions de rockabilly i swing al més pur estil Stray Cats i Brian Setzer Orchestra!!!!

yeah, baby!!!!

pels qi encara tinguin ganes d més, Dj Verbeno entrarà en acció amb el seu portàtil treient fum disparant mp3 sense contemplacions!!!



I parlant d música, al correbars n'hi haurà i molta. amb els incansables companys de canovelles i el seu inimitable drinking-show i amb la banda de músics cerdanyolencs q aqest any ens visitaran disposats a no passar desapercebuts!!!

Pels interessats en els aspectes més "tècnics", sapigueu que els a cada ristra de tickets hi hauran 8 consumicions (tans com a bars) amb un preu de 10 euros. com a novetat, també i haurà un servei d'entrepans freds a preus populars durant tot el trajecte!!!!




Doncs això, no hi falteu, que ens ho passarem d'allò més bé!!!

Porteu la vostra màscara de Ton-Tornel, d V de Vendetta o el primer q us passi pel cap i a pendre els carrers!!!!!

Ripollet és del poble!!!!




Salut i correbars!!

(adjuntem plànol q s'ha currat el comandant Txurruca!!!)