Cinema diumenge 11!!!


Aquest cap de setmana no us avorrireu a El Local!! després de veure com el Barça apallissa als merengues tant en futbol com en bàsquet, de donar la brasa al Millagui i al Txurru, de fer una mica de intercanvi pre-capitalista a ritme de jazz, de rependre els entrenaments del nostre super equip de futbol sala un cop acabades les vacances... doncs sí, encara n'hi ha més!!! per rematar la faena, peliculón al canto!!!!

Ja sabeu, diumenge a les 19.30h torna lo bó i lo millor del setè art aquest cop amb el film "Y tú mamá también" (2001, Mèxic, 105 min.) d'Alfonso Cuarón i que tancarà el cicle "Carretera i manta"

Us hi esperem!!!


SINOPSI



Julio i Tenoch són dos joves de classes socials diferents però units per una gran amistat centrada en lligar amb noies i passar-s’ho d’allò més bé. En el transcurs d’una festa coneixen a Luisa, una avorrida noia espanyola casada amb el cosí de Tenoch. Luisa, per a passar una crisi, decideix anar-se amb els dos adolescents en un viatge sense rumb fix, una aventura en la que tots dos perdran grant part de la innocència, posarà a prova la seva amistat i marcarà les seves vides per sempre.

Protagonitzada per uns esplèndids Maribel Verdú, Gabriel García Bernal i Diego Luna, ens trobem davant d’un relat eròtic de despertar sexual, una història agradolça sobre el pas a la maduresa enriquida amb apunts socials. Una pel.lícula valenta, emotiva, colpidora, a estones simpàtica i a estones trista, però sempre emocionant i plena de vitalitat.