Nit de Terror!!!


La “Nit de Terror” de El Local ja és aquí!!!la millor manera de començar la temporada cinèfila i alhora fer la prèvia del més internacional dels festivals de cinema de casa nostra, el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, cita inel.ludible a principis d’octubre!!

Doncs això, aquest dissabte 18 de setembre a partir de les 22h programa doble amb un clàssic indiscutible de primer plat i un dels films dels darrers anys que millor ha sabut combinar horror i comèdia de postres.

Veniu a patir, a riure i a cridar amb nosaltres!!!

Ah!!i haurà crispetes... GRAAATIISS, EEEH, EEEEH???!!!



Us hi esperem!!




HALLOWEEN – John Carpenter

(1978, USA, 93 min.)


El petit Michael Myers assesina a sang freda a la seva família una nit de Halloween. Quinze anys després, s’escapa del psiquiàtric on ha estat tancat i torna a sembrar el pànic a la petita localitat on va ocòrrer aquell terrible crim. Un dels doctors del psiquiàtric el segueix la pista.

Tot un clàssic del cinema de terror convertit en obra de culte. Rodada en només tres setmanes i amb un pressupost de sèrie B, va marcar un abans i un després en el gènere, instaurant uns patrons que encara avui dia es repeteixen i plagien fins a la sacietat. A diferència però, de sagues posteriors nascudes a la seva ombra (com la popular “Viernes 13”), Carpenter no fa un ús excessiu de la sang explícita, basant el seu èxit en la creació d’una atmòsfera d’allò més inquietant i torbadora (recolzada per la minimalista banda sonora, obra també del propi Carpenter), amb un dels psychokillers més carismàtics de la Història del cinema.


FEAST – John Gulager

(2005, USA, 78 min.)


Els clients d’un bar perdut en una carretera rural hauran que lluitar per salvar les seves vides d’unes criatures monstruoses que se’ls volen cruspir sense compassió.

Gamberrada repleta d’humor negre a més no poder, amb les dosis de gore corresponent i amb un ritme frenètic . Un film altament entretingut i distret, que agradarà especialment als amants de pel.lícules com “Abierto hasta el amanecer” o “Planet Terror”.