Cinema diumenge 17!!!


Aquest diumenge 17 d’abril tanquem el cicle “Comèdia coral” amb la pel.lícula “Descongélate” a partir de les 19.30h, com sempre. Lamentem els petits problemes tècnics que van fer que la pel.lícula de la setmana passada no comencés a l’hora prevista. Us demanem disculpes i us assegurem que tindrem cura perquè que no es torni a repetir!!



DESCONGÉLATE. (2003, ESP, 98 min.) Félix Sabroso i Dunia Ayaso.

Aquesta esbojarrada història succeeix al barri de Lavapiés, un barri amb un ambient cosmopolita, modern i solidari. Justo és un actor que treballa en un cabaret d’aquest barri que el regenta el seu germà, Berto, un jove expresidiari que a més trafica amb pastilles. Iris, la dona de Justo, és una dona dolça que es dedica a ensenyar cuina a senyores del barri. Aquesta familia viu de manera senzilla i bohèmia.

Un dia, però, apareix pel Cabaret el director de cinema de moda, Aitor, que es queda totalment enamorat del cutre-show de Justo i fins a dalt de coca li ofereix a aquest l’oportunitat de la seva vida: ser protagonista de cinema en una producción important.

Poc a poc Iris, Berto i fins i tot la mare de Justo, Katy, ex vedette addicta als congelats, veuen que aquesta pot ser l’oportunitat de la seva vida miserable. El problema vindrà quan el director de cinema mori accidentalment a la casa d’Iris i Justo la nit abans de signar el contracte milionari. Tots els personatges voldran cobrar el que li havia promés el director i per això tramaran un gran pla per poder cobrar. Molts personatges entren en escena que faran canviar molts punts amb girs en una trama trepidant.

Pepón Nieto, Candela Peña, Loles León o Rubén Ochandiano són alguns dels actors que donen sentit als esbojarrats personatges i està dirigida per Dunia Ayaso i Félix Sabroso.

No us la podeu perdre!!!!!!!