Cinema diumenge 8!!!


Aquest diumenge reprenem el gust pel bon cinema amb la ja mítica "Sospechosos habituales" (1995, EUA, 105 min.), de Bryan Singer. Com sempre, la funció començarà a partir de les 19.30h.
No hi falteu!!!

CICLE: LLIGANT CAPS

Us agrada jugar a policies i lladres??trencar-vos el cap fins a descubrir quí és l’assassí o el “dolent” de la pel.lícula??us oferim dues històries que juguen amb aquesta premissa… s’ha produit un crim i heu d’endevinar quí és el culpable. Comptareu amb les declaracions dels principals testimonis i sereu espectadors de primera fila del desenvolupament de les investigacions… sereu capaços de resoldre el cas???

SINOPSI

Dave Kujan, un agent especial del servei d’aduanes dels EUA, està investigant les causes de l’incendi d’un vaixell, al port de San Pedro de Los Ángeles, que va provocar 27 víctimes mortals, encara que totes semblen haver sigut assessinades. La seva única font d’informació és Roger Kint, un estafador lisiat que va sobreviure a l’incendi. A comissaria, Kint explica que tot va començar sis setmanes abans a Nova York, quan cinc delinqüents, cinc "sospitosos habituals", van ser detinguts per a una roda de recononeixement relacionada amb el robatori d’un camió d’armes...

Film de culte que va trencar motlles i es va situar com a una de les propostes més interessants i renovadores del thriller dels noranta. Gran repart on destaca especialment el treball del magnífic Kevin Spacey (Oscar al millor actor secundari) i podem trobar noms com Chazz Palmintieri, Gabriel Byrne o Benicio del Toro. La pel.lícula també va ser mereixedora de l’Oscar al millor guió original i de nombroses nominacions a diversos festivals de renom.