Cinema diumenge 15!!!


MMMMMMMMolt bon any companys!!!!

Què millor manera de començar l'any que veient obres mestres del cinema i compartint-les amb la millor companyia???? No podeu perdre's el nou cicle que us proposem; “Oblidar per a recordar” aquest és un cicle diferent potser al que últimament presentàvem, un gir de 360º que us commourà i us donarà molt que pensar. Aquest cicle tracta d'explicar com a força de records construïm la nostra pròpia identitat, quant d'important és recordar per poder construir el nostre futur. Aquest cicle que us proposem farà que tendiu a la reflexió en molts aspectes de la nostra vida quotidiana..

Per començar posarem el llistó bastant alt arriscant-nos a presentar-vos l'obra mestra descrita així per diferents crítics “El Diari de Noa” una pel·lícula que farà que us emocioneu i torneu a creure en l'amor

Aquesta pel·lícula tracta de la història de dos ancians, un home (James Garner) llegeix a una dona (Gena Rowlands) una història d'amor escrita en el seu vell quadern de notes. És la història de Noa Calhoun (Ryan Gosling) i Allie Nelson (Rachel McAdams), dos joves adolescents de Carolina del Nord que, malgrat viure en dos ambients socials molt diferents, es van enamorar profundament i van passar junts un estiu inoblidable, abans de ser separats, primer pels seus pares, i més tard per la guerra.
Us la recomano un 100%, no deixeu passar l'oportunitat de veure-la. Ànim!!