Cinema diumenge 20!!!







Aquest diumenge 20 de maig torna el cinema a El Local amb la pel•lícula “Jackboots on Whitehall”, que tancarà el cicle “Kill nazis”. Com sempre, a partir de les 19.30h: llums, càmera... acció!!!!

Us hi esperem!!



JACKBOOTS ON WHITEHALL ( dir. Edward i Rory McHenry, 2010, UK, 97 min.)



1940. L'exèrcit de Hitler amenaça Europa. Mentrestant els habitants de la petita i rural vila de Kent viuen tranquil•lament. Chris, un jove granger, somia amb deixar el seu poble i anar a lluitar amb l'exèrcit per terres desconegudes. La seva oportunitat arriba quan Churchill, des del seu búnker de Downing Street, insta als ciutadans a salvar el país.



Delirant pel•lícula d’animació independent, realitzada amb la tècnica Stop Motion i protagonitzada per ninots tipus madelman o barbie (alguns caracteritzats com a personatges històrics) que ens faran riure de valent amb les seves paròdies i situacions d’allò més esperpèntic. Traient el màxim profit de l’escassetat de recursos, ens trobem davant d’una proposta original com a poques, guanyadora del premi a la Millor Pel•lícula d’Animació del Festival de Sitges 2010.