Cinema diumenge 11!!!




Hola gent!!

Aquest diumenge 11 de novembre a partir de les 19h tenim una nova cita cinematogràfica a El Local amb la projecció de la pel·lícula “Un funeral de muerte”, que obrirà un nou cicle titulat “Morts de riure” (tancarà el cicle “Juan de los muertos”, el proper 2 de desembre).

La mort, associada normalment en la cultura occidental a un sentiment de tragèdia i drama, també pot ser font d’inspiració de l’humor. Us presentem en el present cicle dues comèdies negres que a través de la sátira i la paròdia ens faran riure a l’hora que reflexionar sobre la mort i altres temes i tabús com les relacions familiars, les tendènies sexuals, els usos i costums socials...  per morir-se de riure!!!

UN FUNERAL DE MUERTE (dir. Franz Oz, 2007, UK, 90 min.)

Mentre una família anglesa prepara el funeral del patriarca, la tensió creix a mesura que surten a relluir les antigues picabaralles entre els fills. L'aparició d'un desconegut que afirma que el difunt ocultava un fosc secret contribueix a empitjorar les coses, la qual cosa obliga a la família a prendre mesures dràstiques per evitar que el funeral es converteixi en un desastre total.

Notable divertiment impregnat d’humor negre que ens farà riure amb tot un catàleg de situacions d’allò més absurdes e imprevisibles. Tres anys després de la seva estrena, al 2010, Hollywood va fer el seu propi remake (inferior a l’original, com és habitual).

No hi falteu!!!