4rt Campionat de Futbolí!!!


Hola gent!!!

El millor torneig de futbolí de la comarca torna a El Local!!!la data assenyalada serà el 28 de desembre i no és una inocentada!!

A partir d'avui mateix ja podeu anar apuntant-vos a la barra de la nostra seu social (5€ per parella) i fins al mateix dia del campionat abans del sorteig, que es farà a les 18.30h amb puntualitat anglesa. A les 19h la pilota començarà a rodar!!

A més la jornada serà amenitzada amb djs i un speaker que s'encarregarà de donar-nos una mica la tabarra... Goooooooool en Las Gaunas!!!!

Jo de vosaltres aniria practicant perquè tenim premis per a tots els gustos, qualitat garantitzada!!

Aprofitem per deixar-vos les bases/normativa del campionat:

-          Es jugarà a 11 gols. L’equip que arriba a 6 gols guanya i es dona el partit per finalitzat.
-     Es pot fer passar la pilota entre qualsevol dels jugadors abans de rematar o fer els temuts "arrastres".
-          Si es treu des del darrere (porter i defensa) després d’un gol, la primera línia dels davanters de l’altre equip ha d’estar alçada.
-          Es poden fer vaselines i també interceptarles amb la mà.
-          No val fer “cullareta” o “repicar”, és a dir; quan el defensa o el porter xuten la primera de davanter es pot posar al mig per parar-la però no pot xutar al mateix temps.
-          Tampoc val fer la “ruleta” 
        No hi haurà cap àrbitre durant els partits. Per tant s’enten que qualsevol qüestió que no estigui reflexada en aquesta normativa s’ha de resoldre entre els equips amistosament. L'organització només intervindrà en cas de que no s'arribi a un acord.

Salut i fubolí!!!