DIMECRES CRÍTICS. Xerrada informativa: Lafarge-Asland ens contamina!



El proper dia 26 a les 19:30 tancarem els dimecres crítics de febrer amb una xerrada informativa sobre la situació de l'activitat de la Cimentera Lafarge (Asland) i la lluita dels veïns i veïnes de Montcada (Ass. Can Sant Joan) que mantenen oberta una denúncia a aquesta empresa en la que el Tribunal Superior de justícia de Catalunya falla a favor del veïnat i anul·la el permís medioambiental que la Generalitat havia donat a la fàbrica.


És un problema que no només afecta a Montcada ja que diferents estudisuniversitaris demostren que la población que habita en un radi d'entre quatre i cinc quilòmetres al voltant d'una incineradora té un ris més elevat de patir malalties greus com el càncer. 

Ara, per continuar el contenciós el veïnat del municipi necessita presentar-se al Tribunal suprem de Madrid per continuar amb les argumentacions. Les administracions locals semblen adormides, acceptant la conveniència entre la Generalitat i la multinacional i sense informar a la població. 

La Plataforma Antiincineració i l'AAVV de Montcada Can San Joant juntament amb d'altres veïns i veïnes del voltant s'han organitzat per explicar-ho i continuar aquesta lluita. 

Lafarge ens continua contaminant, NO A LA CIMENTERA.

Us hi esperem! 

LINKS RELACIONATS: