TORNA EL XIRINGO DEL COP! PER FESTA MAJOR 2014!

Ja el tornem a tenir aquí! Us presentem la programació del Xiringo d'enguany. Els diversos col·lectius que formem aquesta gran familia, COP-Compromís per Ripollet, l’Associació Cultural El Local, la Federació de Treballadors de Catalunya, les Bruixes de Ripollet i el FAGC Ripollet s’han tornat a unir per tal d'oferir un seguit d’activitats amb un esperit popular, participatiu, social i cultural, transmetent i generant una identitat pròpia dins la Festa Major de Ripollet. A més aquest any comptem amb una il·lusionant col·laboració amb l'associació local CAN PIXA CERVESES. Ens abastiran de cervesa artesana local que refrescaran les nostres calors.

El Xiringo del COP és un espai autogestionat que poc a poc, ha esdevingut un referent cultural i d’oci alternatiu dins la pròpia Festa Major de Ripollet. La comissió del Xiringo, que treballa cada any en la programació i en el desenvolupament d’aquest, ha volgut continuar amb l’esforç de col·lectius, entitats i ciutadans i ciutadanes que durant anys l’han donat forma i l’han convertit en una de les diverses expressions d’identitat que alberga el municipi. .

Un espai que ens representa i representa els nostres valors i inquietuds. Continuem aprenent dels errors comesos i dels obstacles que hi ha per portar-lo a terme. Us hi esperem!!!!!!

FESTA SÍ, LLUITA TAMBÉ!


Per anar calentant motorrss!!!! Escolteu el Pregó any 2013: ESTIL COP 2013