Crònica diumenge roig i l'Olor de la Pólvora

Com tots vosaltres sabreu, diumenge 29 vam tornar a celebrar una altre diada de Diumenge Roig. En aquesta ocasió ens vam agrupar una quinzena de persones durant tot el dia per fer tasques de manteniment de la nostra seu social.

El que en principi havia de ser un intensiu futbolí es va acabar en això i molt més. Molta feina feta i un dinar de germanor amb barbacoa inclosa i gotet de ratafia per acabar-ho d’adobar.
En tot cas, a mesura que us aneu passant per El Local anireu veient els canvis que vam fer.

A continuació us detallem la feina feta per la gent que ens hi vam trobar:

- Neteja a fons del futbolí (aquí)
- Pintada integral dels ninots del futbolí (1 i 2)
- Neteja de la barra del bar a fons
- Neteja de la terrassa
- Restauració dels fanalets de la terrassa
- Instal·lació fixa del projector
- Neteja i endreçada de Cd’s
- Gran dinar de germanor


Des de la coordinadora d’activitats de El Local-COP estem molt contents de com va transcorre la diada i volem donar especialment les gràcies a la gent que s’hi va aplegar.

Per altra banda, el diumenge 22 d'abril vam celebrar la presentació del llibre del Maurici Jaumandreu, L'Olor de la Pólvora. Val a dir que s'hi va aplegar un bon grapat de persones i que es va fer un debat prou interessant al voltant dels conceptes de 'recuperació de la memòria històrica', 'guerra civil'... Endavant amb la resistència a l'oblit!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Epa penya!! no se si us heu adonat que hi ha una part del bloc en el que es pot escriure comentaris, a veure si ens animem una miqueta ara que arriba l'estiu i escribim al bloc del Local.

Anònim ha dit...

Nanus!! estic totalment d'acord amb el Daniello. A veure si entre tots i totes fem propostes per exemple per muntar el Sant Joan... activitats que us agradin o qualsevol palla mental que us vingui!

La comissió té les portes obertes a tot!!

Petons i ens veiem pel Bloc!!

Anònim ha dit...

Doncs potser sona una mica chiquipark però divendres el Roc fa 1 any i hem quedat a partir de les 19,30 al Local per fer una birra!!! Estarem molt contentes de compartir aquest dia amb vosaltres!!

Una abraçada!

Maria.