Dissabte cinema i compromís amb Ripollet!

Companys i companyes, el proper dissabte dia 19 tindrà lloc al Carrer Calvari, al davant de l’antic cinema COT un acte reivindicatiu. Aquest començarà a les vuit del vespre davant el Centre Cultural amb una batukada que portarà la gent de Ripollet fins el carrer del Calvari. Just davant del cinema Cot s'instal·larà una pantalla on es projectarà una pel·lícula escollida pels assistents. L'objectiu és donar importància a tots aquells espais de Ripollet que s'han anat perdent i que formen part del patrimoni del poble.

Un cop la gent hagi arribat al Cinema Cot, sobre les 21h, es llegirà un manifest reivindicant la recuperació d'espais perduts de Ripollet i seguidament es donarà la opció als assistents de triar entre tres pel·lícules a projectar: ´V de Vendetta', ´Snatch: Cerdos y Diamantes' i ´Kill Bill'. Un cop hagi acabat el passi, sobre les 22:30h, hi haurà un espectacle de foc a càrrec de les Bruixes de Ripollet conjuntament amb La Martineta de Cerdanyola. L'acte reivindicatiu acabarà amb música i ball sobre les dotze de la nit. També hi haurà una parada de comerç just i una del COP-CpR. El carrer Calvari restarà tallat al trànsit durant l'acte.

Organitza: el COP-Compromís per Ripollet.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Epa!!! hem de salvar el cinema clot i el Mejicano, tots amb Paco que té la millor terrasa de Ripollet.

Per cert començaré a burxar ja!! amb el tema de Sant Joan, truco als TCN o no??? que al final els hi sortirà un altre data i patinarem. (els podeu escoltar a: http://www.myspace.com/tcnrockfoll).

En quan al tema de la película, crec que per fer justicia social ha de ser una película que s'hagues pogut veure al cinema clot, jo proposo la trilogia esportiva d'epoca: LOS BICIVOLADORES, TRASHING I KARATE KID. Però com sempre no em fereu gens de cas doncs em quedo amb CERDOS Y DIAMANTES i el millor paper aque ha fet mai en Brat Pit.

Anònim ha dit...

Jo també voto per Cerdos y Diamantes, com no podia fer altre cosa!

TCN, per mi guai, ho parlo amb el Javi i la Lídia!

Salut!

Anònim ha dit...

Daniel, hazte un favor y no mientas. Sé que te gusté más en leyendas de pasión. Tengo la casa llena de cartas de amor tuyas contando como te encantaban mis escenas a cabello con de melena rubia al viento, hasta angelina se ha puesto celosa!

Por cierto, mi nombre es Brad Pitt y no Brat Pit!

Yo voto por V de Vendetta que es lo que tendría que hacer el bueno de paco con los cabrones de finques ripollet. (vale, me he descubierto, soy el juank)

Anònim ha dit...

yo prefiero, la verdad, las obras completas de russ meyer, y invitar a la rosa martín

Anònim ha dit...

Salvem el cinema COT! Va estar genial.