Cinema dijous 5!!

Bones!!

Per a aquest dijous propoposem El gran Lebowski (1997, USA, 111min) com la gran pel•lícula de El Local a partir de les 21:30h. Amb la calor de l’estiu, no podràs resistir-te de baixar al Local per gaudir d’aquesta gran pel•lícula, amb un tros de pizza de Cal Tino, una cervesa regalimant a la teva mà i el ventilador eixugant les gotes de suor.


SINOPSI

Esbojarrada comèdia, on la disparitat de situacions i personatges no dona cap enveja a les situacions viscudes últimament a “El Local”. Un pseudo - Hippy fracassat i a l’atur es confós per una altra persona de gran renom, que es diu igual que ell. La confusió donarà a lloc a una sèrie de situacions peculiars, on no sorprendria de cap manera trobar-se a l’Angulo amb el timbal i el Txurru amb la gralla.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona pelicula. Aviam si s'anima la gent a baixar

Anònim ha dit...

perdó? qui m'ha destronat de la gralla? no he estat pas jo qui ha escrit l'anteriro missatge... Oju a veure si encara sorprendre'm al proper campionat de futbolí com a grup de supportters al timbal angulo i a la gralla yomismo jajajaja faltara la resta de gent fent coros i amb les fubandes

Anònim ha dit...

on s'ha ficat farrukito?

Anònim ha dit...

Amic F: farrukito només apareix en els moments de grans punxades (al lloro que hi ha algunes coses sobre la taula: sant feliu, xiringo, badia). De moment podeu disfrutar d'alguna novetat al bloc de http://djfarruquito.blogspot.es

Anònim ha dit...

Que passa que ets l'unic que toca la gaita?

Anònim ha dit...

toca allò que no sona, soplapoll...

Anònim ha dit...

A veure... gralla o gaita?? en què quedem???

Anònim ha dit...

info pa la penya: xurru perd futbolí 10 a 1.

mmmm... a tope dr. kito, farru-kito!

Anònim ha dit...

no he dit que toqui la giata sino la gralla, que hi ha una gran diferencia, en tot cas el sac de gemecs, saps el que és?

ahir vam jugar 3 partides, les parelles eren linares i pol vs tino i jo. resultats de la 1a partida: 10 a 1 per L i P. resultats de la 2a partida 6 a 5 per L i P. resultats de la 3a partida 7 a 4 per T i JL.

Anònim ha dit...

Que raro, que haciais los 4 por el local?

Anònim ha dit...

echar un futbolo. wey you!

Anònim ha dit...

y contribuir a que las actividades que se realizan sean autogestionadas