Companys i companyes,
Ja tenim connexió a internet de manera gratuïta. Mitjançant el Wifi, a El Local a partir d'aquesta setmana disposarem de conexió a internet per a tots aquells que vulguin fer la cervesa i mirar internet, xerrar i mirar internet, sopar i mirar internet...

En aquest sentit, estem del tot convençuts que cal universalitzar i socialitzar els mecanismes d'informació i de traspàs d'idees per poder canviar cap a un model de societat millor.

Però ei!, de moment hauràs de portar-te el portàtil.

Així que ja ho sabeu, ens veiem per El Local!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt rebé, només em queda comprarme un portatil.

I ja de pas, des de la Plaga AntiSocial Racing Tim, proposem que se'ns disposi d'una vitrina a El Local per poder anar deixant els nostres trofeus, que quasi no ens caben a casa.

Salut!

Anònim ha dit...

una vitrina no se, però que els trofeus els podrieu portar al local estaria guai, igual que els que guanya el xurru a les meles de festa major o ....

Anònim ha dit...

Fareu secció PeepShow? Ja sabeu que el txurru es de mirar pagines de contingut eròtic (i no parlo de la web del compromís).

Anònim ha dit...

yo propongo que vuestro próximo reto sea conseguir el título de la carroza más molona del día del orgullo gay!

eh! puta mare el rollo del wi-fi!

Anònim ha dit...

enhorabona pel wifi!

per cert que vau fer a la baixada de carretons de St. Pere de Ribes? es que per aquí El Local no ha arribat cap notícia.

Salut!

Anònim ha dit...

Jl, vam guanyar, és clar.

Anònim ha dit...

Gràcies Winner per enviar per mail els vídeos de Ribes, deu ni dó jajajaja amb la càmera incorporada molt bé molt bé. Bé felicitats a la plagantisocial, tot i que el recorregut tampoc era gaire de l'altre món, però bé... enhorabona!

Anònim ha dit...

Gràcies maco!

per qui no hagi vist els videos:

www.youtube.com/plagantisocial

Anònim ha dit...

He colgado la notícia de vuestra victoria en forma de comentario en la notícia de carretons en

http://djfarruquito.blogspot.es/

También encontraréis otras novedades, entre ellas la canción del amigo lester (eiyo) y una web interesante para los que en vacaciones se queden por Ripol

Saludos farrukos.

Anònim ha dit...

Winer el puto amo al volante.

Anònim ha dit...

Felicitats pel wi fi, a veures si el hiphopero del Bar Manel s'apunta també al carro de les noves tecnologies i no cal ni que puji a l'oficina, jejejejeje.