Sant Joan a El Local!

Una vegada més, El Local organitza i festeja la revetlla de Sant Joan al carrer, com ha de ser! No hi faltarà el menjar, el beure, el foc i la música!

El sopar de Sant Mateu: cadascú es porta lo seu!
Com ja va sent tradició, encetem la festa amb el clàssic sopar al carrer, a dos quarts de nou del vespre. I ja sabeu... com va dir un altre sant, en Mateu, que cadascú es porti lo seu. A El Local hi hem penjat uns llistats perquè us hi apunteu i anoteu també quin serà el vostre plat estrella. Un cop tinguem la panxa ben plena, les Meigas Galegas ens oferiran algun dels seus embruixadors brevatges, que ens serviran per escalfar el cos i l'ànima i per preparar-nos per les ballaruques que ens oferirà en DJs Puretas amb l'espectacle "Palos puretas, pa los punks" que farà moure les maltretes cames i malucs de les joves i de les no tan joves.

Cercavila de foc amb bruixes i bèsties!
Prop de la mitjanit, gaudirem d'un cercavil·la pels carrers adjacents a càrrec de les de Bruixes de Ripollet (quin perill!) amb els tabalers i tabaleres habituals i la inestimable col·laboració de la bèstia de foc de Canovelles. Quan estiguem ben cremades i escalfades, tornarem a gaudir de la música, però aquest cop amb l'espectacle musical i bolivarià que ens oferirà el punxadiscos dels Pirat's Sound Sistema, el DJ Merei amb el seu repertori des de Caracas, Venezuela.

Viu la revetlla a EL LocalMou-te amb El Local.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'han dit que el DJ Farru està castigat per la seva estimada i no podrà venir. El motiu és la desmesurada embriagadesa del mateix el dia de la melé!