1r Concurs del joc ComeMieldas


No. No és una degustació, ni un tastet de res. No. És un joc de cartes.

Ara que ens trobem en època de crisi, de daltabaix econòmic (arribarà Octubre, i amb ell, el daltabaix social!), res millor que fer unes cartes i experimentar en primera persona que se sent quan ets dalt de tot (el putu amu) i caus fins al més profund de la merda. I a l'inrevés, com es viu el fet de sortir de la merda màxima i convertir-se en el jefe.

Amb el joc de cartes del ComeMieldas s'hi reprodueixen molts mecanismes de la societat capitalista:

- qui està a dalt de tot, té sempre les millors cartes i totes les facilitats per continuar estant a dalt de tot i continuar tenint sempre les millors cartes. I a l'inrevés, qui està amb la merda fins al coll, abaix de tot, té sempre les pitjors cartes i moltes dificultats per sortir de la merda

- el capitalisme té unes regles, i al joc també les hi ha: la persona comemieldas ha de donar les millors cartes que tingui a la persona que està a dalt de tot (el putu amu), i el putu amu donarà les seves pitjors cartes al comemieldas. El sistema sempre se les munta perquè els poderosos es perpetuïn al poder, i els comemieldas, a menjar merda

Però atenció, perquè com a la crua realitat, no tot és dat i beneït. Es pot sortir de la merda, i també s'hi pot caure. Des del més profund del pou fins a dalt de tot, i des de dalt de tot, fins el final del pou de merda.

És el moment de reivindicar a Fidel Castro i cridar a l'uníson que els Chicago Boys són uns ComeMieldas, que el seu sistema és una estafa i que no volem pagar-lis la crisi. Que la paguin ells i elles, autèntics comemieldas!

Us hi esperem.

DISSABTE 25 D'OCTUBRE
22:00h a el Local
(vine abans i t'ensenyem a jugar)
(+ sopars + beures + musikelis + concurs de titius...)
(GRATIX i AMB PRÈMITS!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

en que caí comeeeeemielllda!!!

Haha!! Aquí us passo l'enllaç amb la subnormal broma que li van fer els anti-castristes al Fidel i la super contestació!!

MARICONSÓOON!

http://www.youtube.com/watch?v=6LkKY1IywmA

A disfrutar i ens veiem dissabte fent uns titus!

polino

Anònim ha dit...

a quina hora és l'actuació musical de castanyada?