CASTANYADA 2008!

Família!

Enguany us avisem amb temps suficient, així que aneu preparant la nit del divendres 31 d'octubre, perquè a El Local tornem a celebrar la Castanyada! Foc, correfoc, soparets, musiqueta en directe i musiqueta enllaunada, castanyes, moniatos i moscatells all-nait-long.


La botifarrada: ja ho sabeu, les més bones són les primeres, o sigui que no passeu per casa a sopar, sopeu amb nosaltres! Durant la tarda estarem fent brasa i partir de les 21:30h ja estarem servint les primeres remeses. Si arribeu tard, no patiu, que la brasa continua i dispensarem butifarres fins que s'acabin.


El foc i el correfoc: les Bruixes de Ripollet i el Poll Foll dels Diables de Ripollet s'encarregaran de tornar a fer cremar els carrers dels voltants de El Local, inclosa la Plaça 11 de Setembre. Animeu-vos a participar, doncs cada edició té més èxit i és un puntassu!


La música en directe: aquest cop ens arriba de la mà del combo rumbero LOS IMPAGAOS. Atenció atenció, perquè estan cridats a ser els nous Delinqüentes. Des de l'extraradi barceloní ens arriba una de les bandes amb més personalitat i qualitat. Feu un tastet a www.myspace.com/losimpagaos - El Local, un cop més, amb la música en directe a Ripollet! 100% solidaris amb el Génesis - V2 REOBERTURA DE LA PROGRAMACIÓ JA! STOP CENSURA A LA MÚSICA EN DIRECTE A RIPOLLET!


La música enllaunada anirà a càrrec del punxadiscos DJ Barrio Extrarradio, que tot i ser de Cerdanyola, ens tancarà la vetllada amb un bon set-list per moure l'esquelet!


L'element transversal: castanyes, moniatos i moscatells amb estil all-nait-long, és a dir, durant tota la nit! Què graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!


Bé família, ja ho sabeu: manduca fina, beures espirituosos, musikeli, tradició i modernitat plegats a El Local.


Us hi esperem!