Cinema diumenge 21!!


Aquest diumenge a partir de les 19.30h una nova sessió de cinema a El Local amb la pel.lícula "Funny Games" (1997, ALE-AUS, 104 min.), del controvertit Michael Haneke.


SINOPSI:


Una família adinerada se'n va de vacances a la seva segona residència. En arribar passen per casa dels seus veïns i els hi diuen que vinguin a veure'ls després, però els troben una mica nerviosos i acompanyats d'una parella de joves que no han vist mai. Més tard apareixerà un dels joves a casa per demanar ous, i quan la dona els vagi a buscar es preguntarà com ha pogut entrar aquell noi a casa seva.


"Funny Games" no és un thriller convencional, sinó una crítica als medis de comunicació i el costum que tenen de forçar-nos a formar part del seva "telerealitat". Així que Haneke ens introduirà en una història de la qual serem també els protagonistes això si, sense capacitat per actuar encara que ens molesti el que estem veient. Aquest és el major mèrit d'aquesta pel·lícula que tant ha sorprès a tot el món.


El film va rebre el primer premi al festival de Cinema de Valladolid i va ser nominat també a Cannes. Aquest mateix any Michael Haneke ha fet un remake a la americana (amb Naomi Watts i Tim Roth).


Us hi esperem!!

1 comentari:

Dana ha dit...

aaaaaaaaah, peliculón!