Sant Esteve a El Local











Sí, sí, sí!








Inflades d'escudella, carn d'olla i qualsevol segon a triar (calamars farcits, sarsuela, gall d'indi o tall rodó per rematar), anem directes al torró. Per Nadal tot s'hi val i, clar, no pensem en el dia després. Tot arriba, i després del 25, se celebra el natalici de Sant Esteve, que tot i que no se'n coneix el nom, sí que es diu que el seu nom vol dir 'corona'. D'aquí que la seva representació sigui la corona (en forma de palma de martiri) i els tres rocs (amb el que el van apedregar i fruit d'allò esdevingué el primer màrtir cristià). Però ah, alerta! doncs també el veneren els ortodoxes.








Al lío. Que després del Nadal arriba Sant Esteve i d'allò que sobra de carn d'olla en fem els canelons. Amb la panxa encara a reventar ens afrontem el dia 26 a la safata de canelons, al clàssic 'jo me'n menjo més que tu' i a una tarda de sofà on de ben segur que TVE3 (la seva) ens obsequiarà amb alguna merda de film del merdòs Charlton Heston (descansi en pau i es podria endur al retiru definitiu amb ell al Fraga, per exemple).








I per païr la canelonada, res millor que una sessió brutal a El Local.








A les 20h, quinto nostrat amb els millors llorus del Vallès (Lord Txurrucu, Mariquilla, qui sap si intervenció estel·lar del PPV - PunxPontVell), deelays a càrrec de QuintaEssential FX, premits, beures disolvents i soparets frugals.








A les 23h, sessió estelar de DJ Angoulus, que torna a El Local després de 18 mesos perdut al Cort de Catalunya. Al sentir-lo, els membres del Sanedrí estrenyien les dents i es corsecaven de ràbia contra Angoulus (Fets 7, 54) i es van tapar les orelles i s'abraonaren tots alhora contra ell (Fets 7, 57). Un grup d'exaltats el portaren a les afores de Jerusalem i l'apedregaren.








Us hi esperem. Serà sonada i tronada, i ben granada!








Salut família!