Cinema diumenge 29!!!


Aquest diumenge, després d'una jornada de treball col.lectiu, una barbacoa copiosa i algun que altre joc de taula si s'escau, torna el cinema a El Local a partir de les 19.30h per rematar el dia passant una bona estona amb la pel.lícula "Kung Fu Sion" (2004, Xina, 99 min.) de Stephen Chow.

Sinopsi:


Registre humorístic dels suburbis de la Xina pre-revolucionària. Dins aquest ambient creix un noi que des de petit somia convertir-se en karateka i unir-se a la banda dels “hachas”. Fent-se passar per “hacha” arribarà a un barri anomenat Villa Pocilga on hi ha xinesos amb accents de tota mena: mexicans, catalans, gallecs, andalusos i fins i tot algun amb accent xinès! Però amb aquest mestissatge lingüístic del barri no acaba tot, molts d’aquests veïns tenen habilitats innates que descobriran quan comencin a torçar-se les coses.


El director va dirigir un parell d’anys abans Shaolin Soccer, aproximació a Oliver y Benji exagerant molt més les piruetes sobre el camp de futbol, els efectes especials són espectaculars i l’estil d’humor és molt semblant al de Kung-Fu Sion.

Us hi esperem!!