Cinema diumenge 24!!


Bones,


Aquest diumenge a partir de les 19.30h tanquem el cicle “50 anys de revolució!!” amb la pel.lícula “Diarios de motocicleta”(2004, ARG, 126 min.), de Walter Salles.


Sí “Comandante” ens apropava a la figura de Fidel Castro en aquesta ocasió, tot i no parlar directament de la realitat cubana “Diarios de motocicleta” ens narra un moment clau en la joventut i trajectòria vital d’Ernesto Guevara, que anys més tard esdevindrà el “Che”, segurament la figura més carismàtica de la revolució i la més internacionalista.


SINOPSI


Any 1952. Dos joves argentins, Ernesto Guevara, estudiant de medicina, i Alberto Ranado, bioquímic, emprenen un viatje per carretera per a descobrir la veritable Amèrica Llatina. Els dos amics marxen de Buenos Aires amb una destartalada motocicleta Norton de 500cc de l’any 39, impulsats per un romàntic esperit aventurer. Quan la moto s’averia, els viatjers prosegueixen fent autostop i poco a poc aniran coneixent una Llatinoamèarica diferent. Les seves experiències fan que desperti en ells als homes en que es convertiran en el futur i que definiran el recorregut ètic i polític de les seves vides.


Basada en les notes i diaris escrits per Ernesto “Che” Guevara i Alberto Granado, “Diarios de Motocicleta” és un impressionant i entretingut viatge pels països de l’antiplà llatinoamericà que aconsegueix plasmar la transmutació d’Ernesto Guevara en el “Che”. Val la pena veure-la.

Us hi esperem!!