50 anys de la Revolució Cubana!!!‏


Companys i companyes,

Tots hem sentit a parlar del procés revolucionari que es va fer a Cuba al 1959 contra la dictadura de Fulgencio Batista. Això ha marcat la historia del país i ha tingut un gran impacte en els seus habitants. Doncs aquest any és el 50è aniversari del seu començament, per això hem preparat una sèrie d’actes a El Local.


Serà aquest dissabte dia 9 de maig i primer de tot, es començarà a les 19h amb el pase d’un documental titulat “50 anys de Revolució”, d’Eduard Altés, que ens informarà i ens farà entrar en ambient, seguidament, a les 19.45h, a càrrec de Raúl Peña (cubà membre de l’Associació de Cubans a Catalunya José Martí) i Eduard Altés (vicepresident del Casal d’Amistat Cubà-Català) realitzaran una xerrada sobre aquesta tan sentida Revolució Cubana.


Per acabar, si sou d’aquells que us agraden el menjar i la beguda típica cubana… si voleu rememorar 50 anys de revolució… veniu a el Local, perquè després de les 22.30h s’iniciarà el sopar i la festa! Hi haurà mojitos, rom.. acompanyat de DJs SABROSONES que ens farà moure el cul i no poder parar de ballar!


Ah, i si voleu quedar-vos a sopar , no us oblideu d'enviar-nos un mail o dir-li al Tino, per tenir una mica de previsió!


No us ho podeu perdre...


Us hi esperem!


Salut!

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola,

ja ha acabat la lliga de futbolí? com ha quedat la cosa?

a veure si pengeu classificacions finals,

merci,

petons