2a Melé de Petanca Contra el Racisme!!!‏


Sí, amics/gues!!!!

El proper dissabte 20 de juny tindrà lloc la “2a Melé de petanca Contra el Racisme” organitzada de forma conjunta per l’Associació Cultural de El Local, Mai Més! i l’A.A.V.V. de Sant Andreu al Parc Norbert Fusté de Ripollet. Sota aquest lema, l’objectiu principal de l’acte és fer una jornada de convivència i intercanvi cultural on tothom està convidat a participar.

La petanca, esport popular, intergeneracional i molt arrelat tant al nostre poble com a la societat catalana en general, serà l’excusa per jugar, apendre i passar una bona estona. Les inscripcions s’obriran a partir de les 9h que pot variar en funció dels número de participants però que en cap càs superarà els 5 euros i que inclourà l’esmorzar que es farà a continuació.

Un cop entregats els premis serà hora de relaxar-se amb un bon vermutet, un deliciós cus cus per començar a fer gana i gaudir de la música dels Bonasò (funk/hip-hop) que entraran en acció a partir de les 13.30h. Per rematar la jornada, cap a les 15h, el mestre paeller Antonio Santos ens farà un dinar popular per llepar-nos els dits!!!

PETANCA SÍ, RACISME NO!!!!

Us hi esperem!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

txurruca desertor de la paella.
y encima, no ganó el torneo!
Bah!