Sant Joan a El Local!!!!


Bones,


Un any més, El Local (c/Monturiol, 32) organitza i festeja la revetlla de Sant Joan i al carrer, com ha de ser!! No hi faltarà el beure, el menjar, el foc, la música i la festa!!
Com ja va sent tradició, encetem la vetllada amb el clàssic sopar al càrrer a partir de les 20.30h sota el lema de Sant Mateu: “cadascú es porta lo seu”. Ja teniu a El Local un full perquè apunteu les vostres especialitats!!


Un cop acabat el sopar, a les 23h podrem gaudir de la no menys clàssica queimada per començar a escalfar la nit, i mai més ben dit! I ja per acabar-nos de cremar, les Bruixes de Ripollet amb el seu espectacle de foc molt ben acompanyades pels Tabalers irrompran a partir de les 23.30h i prometen fer molt de soroll!!


Cap a les 00h, entrarà en acció Carlitus el Rateta, component del grup de fusió Naraina (http://www.myspace.com/narainarumbnbass) amb el seu particular repertori de versions de rumba catalana i monòlegs esbojarrats entre cançó i cançó.


A la 1.15h, vosaltres sereu els protagonistas!! És hora de fer l’animal (o el que volgueu) amb el millor concurs d’onomatopeies del planeta!!tot s’hi val, menys imitar al Nuñez de Crakòvia!!!
I ja per finalitzar i continuar ballant tota la nit, Dj Barrio Extrarradio amb els seus ritmes quinquis i Dj Blackunin amb lo millor de la seva collita!!

Viu la Revetlla a El Local!! Mou-te amb El Local!!!