Futbol és revolució!!!!




Sí, companys/es. Futbol és revolució!!! és companyerisme, solidaritat, treball en comú per un mateix objectiu, lluita, esforç....

Sota aquest lema volem convidar-vos a venir amb nosaltres a partir d'ara cada diumenge a fer una mica d'esport, a moure't, a cultivar i fer servir el cos i el cap tot alhora!! i sobretot a passar una molt bona estona!!!

I com a colofó volem també començar a preparar-nos per una data que cal no perdre de vista. Es tracta del proper Torneig de Futbol Sala de les Festes Alternatives de Manresa!!! si no hi han canvis, serà un cop més cap a començaments del mes de maig i per quan arribi el dia volem estar ben entrenats. L'any passat la representació ripolletense va acariciar les semifinals amb una més que notable actuació. Qui no recorda aquell ja mític "mano a mano" amb el porter rival d'en Winer al més pur estil Julio Salinas, on vam veure la glòria de tan aprop???

fins a on pot arribar aquest any "La Penya Esportiva Pajaril"????

tot això ja ho veurem, però de moment recordeu: TOTS ELS DIUMENGES A LES 16.30H EXPEDICIÓ DESDE EL LOCAL PER FER LES MILLORS PATXANGUES!!!

I després per qui encara tingui ganes de més, el millor cinema i les millors cerveses!!!!


Salut!!!!!