CARNESTOLTES!!!!!


Un cop ben païda la truita i la botifarra d’ou, tenim l’oportunitat de gaudir d’una nova festa a El Local: el Carnestoltes.

Si!, ja ho heu sentit, aquest dissabte us volem veure amb la caputxa de l’Spiderman o amb la nova cara del Berlusconi. Ja us ho podeu currar de debò, per que teniu la oportunitat de guanyar un dels diferents premis que el nostre jurat repartirà. I no només la disfressa us heu de currar, ja que el nostre jurat, al més pur estil de Fama, us farà fer alguna coreografia i us preguntarà alguna coseta de la disfressa o de l’actualitat o de la vida en general o en particular. També podeu portar vosaltres la cançó!



Tindrem dues categories, i a cada categoria dos premis. Com us podeu imaginar les categories són l’individual, un individu – una disfressa, i la comparsa, més d’un individu – més d’una disfressa. Fàcil, oi? Doncs cada categoria tindrà premi a la més original i a la més cutre. Avisem que el concurs començarà a les 23:00h.



I un cop acabi el concurs, DJ Blackunin un altre cop ens farà gaudir de la música, les ballarugues i de la seva gràcia especial. De què vindrà disfressat Blackunin?? No us ho perdeu!!