Cinema diumenge 23!!!




Aquest diumenge a partir de les 19.30h el cinema torna a El Local amb "La pesadilla de Darwin" (2004, França-Àustria-Bèlgica, 107 min.), del debutant Hubert Sauper, documental que tancarà el cicle "Àfrica: continent expoliat" i que promet no deixar a ningú indeferent.


SINOPSI


A la dècada dels 60, al cor d’Àfrica, una nova espècie animal, la perca del Nil, va ser introduïda al Llac Victòria com un petit experiment científic. Aquesta es va multiplicar ràpidament, arrassant amb les espècies autòctones, i avui dia els seus filets blancs continuen sent exportats a tot el món. Enormes avions de càrrega de l’antiga Unió Soviètica arriben diàriament per recollir els últims cargaments de pesca i, a canvi, descarreguen la seva mercaderia... Kalashnikovs i munició per a les innumerables guerres que tenen lloc a la part central del continent.

Un documental que t’impacta, et deixa sense respiració. Molt realista i valent, plasma la crua realitat d’un continent abrumat per les guerres, la fam i el saqueig continu al que es veu sotmés pels països rics. De visió obligatòria.



No hi falteu!!!