4a Nit de Terror!!!


Què tal, gent??

Com va l'estiu??gaudint d'unes més que merescudes vacances o a punt fer-ho??

Des de El Local us proposem una nit de crits, ensurts i riallades a la fresca per tancar la programació d'activitats d'aquest semestre. Serà ja la 3a Nit de Terror a El Local, que cada vegada compta amb més adeptes amb ganes de passar una mica de por i riure com a possessos amb bona companyia, mentre devoren crispetes sense compassió...

No hi falteu, la diversió està garantitzada!!!


LA MALDICIÓN (Takashi Shimizu, 2000, Japó, 70 min.)



Primera de les adaptacions de Takashi Shimizu sobre la història de la maledicció (ju-on). Ju-On és la maledicció del que mor presa de la ràbia. Aquesta es concentra i actua en els llocs on va viure la persona. Els que la troben moren i neix una nova maledicció. El petit Toshió no va a classe últimament, per això el seu professor Mr. Kobayashi decideix anar a la seva casa. Toshio es troba completament sol, enmig d'un caos total. Els seus pares no estan i el professor assumeix que han sortit de compres. Però en aquesta casa hi ha més del que es veu a simple vista.


Un film que exposa diferents històries creuades amb una atmosfera torbadora que et posarà els pels de punta. En 2003 Shimizu va realitzar una nova versió, ja estrenada en cinemes, que és la famosa "La Maledicció (The Grudge)", de la qual després va realitzar un remake americà.



TUCKER & DALE VS EVIL (Eli Craig, 2010, Canadà, 89 min.)



Dos amics que viuen en una zona muntanyenca d'Estats Units decideixen passar les vacances en una cabanya de Virgínia. Allí coneixen a un grup d'adolescents que els consideren uns idiotes i no volen saber gens d'ells. Un dia, mentre estan pescant, en intentar parlar amb una noia del grup, ocorre un accident. Llavors, els dos amics seran acusats d'assassins pels imaginatius adolescents, que començaran a perseguir-los per salvar a la seva amiga.


Paròdia dels tòpics del cinema de terror que dóna la volta als slashers nord-americans (“La matanza de Texas” o “Viernes 13”) on aquesta vegada els dolents són els damnificats. Lluny de subproductes com “Scary movie” ens trobem davant un film intel.ligent i altament divertit que va sorprende al passat Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, on va rebre diversos premis.