Cinema diumenge 3!!!


Bones,

Després d'algunes setmanes d'absència tornem amb les sessions cinèfiles dels diumenges, amb "Arizona baby", que obrirà el cicle "Aigua a la sang del desert". Com sempre, a partir de les 19.30h.

No hi falteu!!

Cicle: Aigua a la sang del desert

Amb aquest títol poètic, que reflecteix el que es veurà a les dues pel·lícules, s’obre el nou cicle de cinema a El Local. L’acció es desenvoluparà al desert nord-americà i allà una fosquedat d’humor i violència ho contaminarà tot, excepte una petita escletxa que obriran els nostres protagonistes per obrir-se camí. L’amor entre les dues parelles protagonistes será l’únic bri de bondat que s’hi respirarà, la mica d’aigua a la sang del desert.

Malgrat hi ha moltes semblances entre les dues pel·lícules, a "Arizona Baby" l’amor protagonista serà més innocent i afectiu, alhora hi regnarà major tranquil·litat perquè tota violència tindrà el seu punt d’humor. A "Corazón Salvaje" en canvi tindrem una predominància de la violència i l’amor extrems, amb escenes explícites en els dos sentits. L’humor sorgirà de l’absurditat de les situacions més obscures i bizarres que es trobaran al desert.

Arizona Baby (Raising Arizona), 1987, Dir: Joel Coen; Actors: Nicolas Cage, Holly Hunter, John Goodman. 94min

Sinopsi:

Un jove aficionat a atracar supermercats es detingut reiteradament i s’acaba enamorant de la fotògrafa de la comissaria. Es casen i llavors arriba el problema, no poden tenir fills. Però trobaran la solució als seus problemes una tarda a la nit quan vegin que un veí del comtat ha tingut 5 fills. El pla, però no serà tan fàcil de dur a terme.