Cinema diumenge 18!!!


Benvinguts de nou al Cinema de El Local!



Aquest diumenge 18 de setembre tornem a obrir la temporada de cinema amb les piles carregades i amb moltíssimes novetats. Per obrir boca començarem amb un cicle al·lucinant anomenat "els murs de la bogeria", com sempre, a partir de les 19.30h!!



Antigament els "manicomis" van ser institucions dissenyades per a ocultar trastorns de conductes, del pensament o simplement a persones que realitzaven accions no acceptades per la societat. En l'actualitat ha canviat molt el concepte del que era abans un manicomi a com ara se l'anomena "hospital psiquiàtric" però el fonamental perdura, que és un internament de la persona dedicat al diagnòstic i tractament de les malalties mentals.

I ara us proposo una reflexió, Creieu que totes les persones que estan internes en aquests llocs estan malaltes? Pot ser que s'hagin comès errors i persones sanes estiguin internes pel simple fet de no estar acceptades socialment? Què és estar boig? Potser sigui fer coses no comuns a les regles socials o morals ... i per això s'han d'internar??

Sinopsi:

SHUTTER ISLAND, Martin Scorsese (2010, USA, 138 min.)

Us presentem un èxit d'allò més recent de Martin Scorsese, Shutter Island. Us agrada una pel.lícula amb continus girs i màxim suspens??? Doncs aquesta us enlluernarà. Basada en els anys 50. Els agents judicials Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) i Chuck Aule (Mark Ruffalo) són destinats a una remota illa del port de Boston per investigar la desaparició d'una perillosa assassina que estava reclosa a l'hospital psiquiàtric Ashecliffe, un centre penitenciari per a criminals pertorbats dirigit pel sinistre doctor John Cawley (Ben Kingsley). Aviat descobriran que el centre guarda molts secrets i que l'illa amaga alguna cosa més perillosa que els pacients.