Cinema diumenge 9!!!


Aquest diumenge 9 d'octubre torna el cinema a El Local a partir de les 19.30h. Per culminar el nostre cicle "Els murs de la bogeria" amb brillantor us proposem una Gran Pel·lícula on les hagi: “Alguien voló sobre el nido del cuco” (1975, USA, 133 min.), de Milos Forman.


Només et puc descriure aquest film en dues paraules: IM-pressionant. Si et consideres amant del cinema, tens més de quinze anys i encara no l'has vista, aquesta és la millor oportunitat per fer-ho. No et defraudarà. Ha estat guanyadora de 5 Oscars a la millor pel·lícula, director, actor, actriu, guió ... Un globus d’or a la millor pel·lícula. Què opines??

Sinopsi:

Randle McMurphy (Jack Nicholson), un violador d'esperit lliure, que viu contracorrent, és reclòs en un hospital psiquiàtric. La inflexible disciplina del centre accentua la seva contagiosa tendència al desordre, que acabarà desencadenant una guerra entre els pacients i el personal de la clínica amb la freda i severa infermera Ratcha (Louise Fletcher) al capdavant. La sort de cada pacient del pavelló està en joc. Emocionant veritat??

T'esperem a El Local!!