Cinema diumenge 4!!!


Aquest diumenge 4 de març reprenem l’activitat cinèfila amb la projecció del film “Scott Pilgrim contra el mundo” (2010, USA, 112 min.) que tancarà el cicle “Nous herois del còmic”. Com sempre, la funció començarà a partir de les 19.30h. Ens agradarà comptar amb la vostra presència!!!



SINOPSI



Scott Pilgrim és un jove que coneix a la dona dels seus somnis, Ramona V. Flowers. Però per conquistar el seu cor, deurà primer lluitar i vèncer a les seves set malvades ex-parelles, missió fart complicada, doncs tenen poders especials...


Darrer llargmetratge (fins ara) del director anglès Edgar Wright, que ja ens va sorprendre amb la excel·lent “Zombies Party”. En aquesta ocasió s’allunya del terreny del terror de treballs anteriors però mantenint el mateix to desenfadat, divertit, intel·ligent i humorístic. Ens trobem davant d’alguna cosa més que una simple adaptació del còmic homònim de l’historietista canadenc Bryan Lee O’Malley. La pel·lícula és un festí visual i narratiu, un espectacle ple de referències pop, d’energia i imaginació on la música i els videojocs enriqueixen el conjunt. Una comèdia romàntica postmoderna que ens farà passar una gran estona. No hi falteu!!!