Cinema diumenge 25!!!


Bones companys/es!!


Aquest diumenge 25 de març després d’un agradable migdia de vermut musical podreu gaudir també a la tarda d’una sessió de cinema de qualitat amb la pel·lícula “El secreto de sus ojos”, que obrirà el cicle “Qüestions inconfessables”. Com sempre, la funció començarà a partir de les 19.30h.


En el present cicle us presentem dues pel·lícules que ens parlen d’amor, de venjança, de cicatrius que no acaben de curar en el temps i que ens fan obsessionar-nos. Ens parlen de la nostra intimitat, de com determinats fets poden marcar-nos per sempre més encara que de portes en fora no ho sembli. Dos grans films sobre la condició humana que deixen petjada i a on no falten tampoc alguns tocs d’humor.



EL SECRETO DE SUS OJOS (dirigida per Juan José Campanela, 2009, Argentina, 126 min.)


Argentina, anys 70. Benjamí Espósito és oficial d'un Jutjat d'Instrucció de Buenos Aires i és a punt de retirar-se. Obsessionat per un brutal assassinat ocorregut trenta anys abans, decideix escriure una novel·la sobre el cas, del com va ser testimoni i protagonista. Revivint el passat, ve també a la seva memòria el record d'una dona, a qui ha estimat en silenci durant tots aquests anys... què passarà??us assegurem que no us ho podeu ni imaginar...


Guanyadora de premis com l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa, 2 Premis Goya i diverses nominacions a d’altres festivals europeus, “El secreto de sus ojos” és una pel·lícula excepcional, barreja de thriller i drama romàntic molt ben interpretada i d’una autenticitat que et colpeja com poques vegades s’arriba a fer. Cinema amb majúscules.


Volem aprofitar per agrair l’alta assistència a les darreres sessions i animar-vos a continuar compartint amb nosaltres la passió pel setè art!!!


Ens veiem a El Local!!!