Cinema diumenge 14!!!




Bones, penya!!!

Reprenem de nou les nostres sessions de diumenge cinèfiles!! I què millor que començar amb una pel·lícula super actual i meravellosa com és “Intocable”. Serà la primera part d’un cicle que anomenem “Capacitats per emocionar”, on es tracta el tema de la “discapacitat” d’una manera molt diferent a la que estem habituats. Encara que al principi pensem que ens trobem davant de les típiques històries tristes i extra compassives mil vegades vistes, gens més lluny de la realitat. Dues comèdies que ens ensenyaran a veure la vida des d'una perspectiva molt diferent quan ens trobem davant d’obstacles i dificultats. 

INTOCABLE (dir. Olivier Nakache i Eric Toledano, 2011, França, 109 min.)

Philippe, un aristòcrata que s'ha quedat tretraplègic a causa d'un accident de parapent, contracta com a cuidador a domicili a un noi anomenat Driss, un immigrant d'un barri marginal recentment sortit de la presó que li donarà un altre punt de color a la seva vida. Dos mons totalment oposats que poden arribar a un enteniment amb tan sol treballar diferents tipus de rehabilitació com l'alegria i la diversió.

De debò que encara esteu pensant si vindreu a veure-la??? Vinga, animeu-vos!! Que ja per a rematar la jugada oferim crispetes GRATISSS EHHH??? jajajajja
Us esperem en EL Local a les 19h aquest diumenge!!