Cinema diumenge 28!!!




Hola, gent!!!

Aquest diumenge 28 d'octubre continuem amb la progamació cinèfila amb la projecció de la pel·lícula "Hasta la vista!", que tancarà el cicle "Capacitats per a emocionar". Com ja sabeu, a les 19h comença l'espectacle!!

No hi falteu!!!

HASTA LA VISTA! (dir. Geoffrey Enthoven, 2011, Bèlgica, 115 min.)

Tres nois adoren el vi i les dones. El primer ja ho han degustat en abundància, però mai han gaudit de la companyia íntima femenina. Amb el pretext de realitzar un itinerari enològic, els tres fan un viatge a Espanya amb l'esperança de perdre la seva virginitat. Res els aturarà, ni tan sols les seves respectives discapacitats: un d'ells és cec, un altre està en cadira de rodes i el tercer manca per complet de mobilitat.

"Hasta la vista!" és una road movie amable, vitalista i divertida. Un crit d'optimisme per trencar el mur de la incomprensió i també d'excessiu proteccionisme que pateixen algunes d'aquestes persones, amb limitacions evidents però amb capacitats d'aportació desaprofitades, amb virtuts i defectes com qualsevol altre ésser humà. Una tragicomèdia realista que va guanyar l'Espiga d'Or al Festival Seminci de Valladolid i el premi del públic al Festival de Montreal de 2011.