Cinema dissabte 18!!!



Hola gent!!

Aquest dissabte 18 de maig a les 19h torna el cinema a El Local amb la pel·lícula “Los descendientes”, que obrirà el cicle “Assumptes familiars”.
Us esperem!!

CICLE: ASSUMPTES FAMILIARS

La família, “element natural, universal i fonamental de la societat” segons la Declaració Universal dels Drets Humans. Una de les institucions “sagrades” que en el món occidental tradicionalment ha pres la forma nuclear (mare i pare i la seva descendència) i que encara avui dia continua sent majoritària davant de noves modalitats com les famílies monoparentals o homoparentals. En el present cicle volem apropar-nos a aquesta realitat gairebé donada per descomptat amb dues famílies que exemplificaran les contradiccions, les hipocresies, les tensions i tot allò que moltes vegades s’amaga darrera de la façana de la clàssica, “ideal” i “normal” família de classe mitjana.

LOS DESCENDIENTES (dir. Alexander Payne, 2011, USA, 110 min.)

Matt King, casat i pare de dues nenes, es veu obligat a replantejar-se la vida quan la seva dona sofreix un terrible accident que la deixa en coma.

Excel·lent tragicomèdia d’Alexander Payne, últim treball estrenat del director de “Entre copas” o “Election”. Una pel·lícula que desborda autenticitat, sensibilitat, emoció, humor i entreteniment, i que es revela profunda en la seva aparent senzillesa. Guanyadora de l’Oscar al millor guió adaptat i al Globus d’Or per a la magnífica interpretació de George Clooney, entre d’altres.