Cinefòrum dimarts 30!!!



Hola gent!!

Dimarts 30 d’abril, vigília del dia del treballador, farem un cinefòrum especialment dedicat amb la interessantíssima pel·lícula documental “La toma (the take)”, a partir de les 19h.

Us esperem!!


LA TOMA (THE TAKE) – dir. Avi Lewis, 2004, Canadà, 87 min.

Durant 2001, Argentina es va veure immersa en una greu crisi econòmica (amb “corralito” inclòs). La classe mitjana, la més pròspera de tota Llatinoamèrica es va despertar en un Buenos Aires fantasmagòric, amb fàbriques abandonades i un nombre espectacular d'aturats. En els suburbis de la capital, trenta obrers sense ocupació decideixen prendre la fàbrica on treballaven i es neguen a abandonar-la.

Documental anti-globalització escrit per la periodista i investigadora Naomi Klein, autora de llibres clau per a entendre el món actual com "No logo" o “La doctrina de shock”, on es retrata una persistent i intensa lluita obrera per a l’autogestió que es troba amb els enemics de sempre. Un exercici de resistència i dignitat en un context de “crisi” cada vegada més semblant al que vivim avui dia a la nostra societat que convida a la reflexió.