DIMECRES CRÍTIC. Presentació del llibre WARCELONA, una història de violència de Jordi Borràs



Ei família!
Desprès de la ressaca nadalenca tornen els Dimecres Crítics a El Local. El pròxim 15 de gener a les 19h tindrem la presentació del llibre de fotografies “WARCELONA, una història de violència” (Pol·len Edicions) del fotoperiodista Jordi Borràs i comptarem amb la seva presència.

‘Warcelona’ és un llibre de fotografies de diferents moments violents que han tingut lloc a Barcelona entre el 2009 i el 2013. Les imatges repassen des del desallotjament de l’acampada del moviment del 15M de plaça Catalunya fins a la manifestació de l’1 de maig d’enguany, passant per la celebració de la quarta Copa d’Europa del Barça i diferents manifestacions o aglomeracions de gent que han desembocat en episodis de violència. O violències com les anomena l’autor.

«Warcelona, una història de violència és la contracrònica gràfica d’un temps viscut a contrapèl i a contratemps, la descodificació d’escenes de disrupció urbana, de frames concrets de quan tot es trenca, de la targeta de memòria que ens recorda la bronca urbana de quan el carrer esclata en mil contradiccions i bocins. Rere ella, suren tots els ingredients d’una sorda guerra de baixa intensitat, d’ampli espectre i encara inacabada, decretada pel Poder contra tota forma de dissidència».
[Fragment del pròleg del diputat i periodista David Fernàndez].

Us esperem!