Tarda de cinema superheròica!!!


Hola gent!!

Aquest diumenge 27 d’abril torna el cinema a El Local amb un programa doble inspirat en la temàtica superheròica però amb un aire independent i freak important!!comencem a partir de les 17.30h, veniu aviat o us quedareu sense sofà!!

SUPER (dir. James Gunn, 2010, USA, 96 min.)

En veure com la seva dona cau sota la influència d'un traficant de drogues, un home normal decideix transformar-se en Crimson Bolt, un superheroi amb les millors intencions, però sense cap habilitat especial.

“Super” és una intel·ligent, “gamberra” i subversiva tragicomèdia negra amb un gran repartiment farcit de cares conegudes.



KICK-ASS 2 (dir. Jeff Waldow, 2013, USA, 103 min.)

Després que la boja valentia de Kick-Ass inspirés a tota una onada de nous defensors del bé dirigits per l'implacable coronel Barres i Estrelles, el nostre heroi decideix unir-se a ells. Però quan Boira Vermella, que torna amb un nou sobrenom, decideix desfer-se d'aquesta colla de superherois aficionats, només Hit Girl podrà impedir que els aniquili.

Seqüela de l’aclamada “Kick-Ass” (2010), basada en el còmic de Mark Millar i que ens proporciona una nova dosi d’acció i humor irreverent.



Us esperem!!!