Cinema dijous 14!!

Hola gent!!

Aquest dijous a El Local, una altra sessió de cinema del bó a partir de les 21:30h. Al igual que la setmana passada, comptarem a més amb les habilitats del mestre pizzer Tino que ens farà gauidir de les seves irresistibles pizzes cassolanes.

Bon apetit!!

SINOPSI

Jorge (Quim Gutiérrez) ha heretat la feina del seu pare després que aquest patís un infart cerebral. Tot i així, lluita contra un destí que sembla inevitable. En els últims anys s'ha esforçat per fer la seva feina, cuidar el seu pare i estudiar una carrera. Ara la seva obstinació és trobar una altra feina. A través del seu germà Antonio (Antonio de la Torre), coneix la Paula (Marta Etura), amb qui establirà una estranya relació que l'impulsarà a deixar de sentir-se responsable de tot i enfrontar-se als seus desitjos, obviant el que els altres esperen d'ell. Llavors tot podria ser diferent… o no.

Primer llargometratge del seu director, "AzulOscuroCasiNegro" és fonamentalment una película de personatges, pero també de històries potents i originals, plantejada com un estilitzat drama amb encertats tocs de bon humor. El guió i els diàlegs són sensacionals, i els actors aconsegueixen treure-li el màxim profit.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin és el secret d'aquestes pizzes cassolanes?

Anònim ha dit...

Les hauràs de tastar per saber-ho, no tens altra sortida...

Anònim ha dit...

Ja les he tastat! dijous porció de pizza i gerreta de birra 3,5 leuros. Alguns que eren a Manrusia i a Patum penso que encara ni les han tastades tot i que xerren molt. Per cert a mi no em va tocar res d'ou, millor!. A veure quina novetat hi ha per a aquest dijous.