Cinema dijous 28!!

Bones!!

Demà dijous a partir de les 21:30h una nova porció de cinema amb pizzes. La pel.lícula escollida per aquesta setmana és "Bagdad Café" (1987, USA, 91min).

Us hi esperem!!



SINOPSI:


Guiada per un parell de llums en el cel del desert americà, un misteriosa dona alemanya, Jasmin, arriba a un motel/restaurant mig derruit al bell mig del no rès. El seu aspecte inusual i les seves maneres li semblen sospitoses a Brenda, la propietària amb problemes financiers. Però una màgia excepcional opera entre les dues dones, transformant el solitari dessert en un maravellós oasi.


El director/escritor Percy Adlon produeix un debut remarcable amb la seva encantadora películ·la BAGDAD CAFÈ protagonitzada per Marianne Sägebrecht, CCH Pounder i Jack Palance. Introduïnt el seu estil, únic , en una dolça història sobre els enllaços comuns que conecten a gent disparatada, Adlon crea un joia cinematogràfica romàntica i sensible.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

De què seran les pizzes?

Anònim ha dit...

A veure si hi ha novetats estaria bé! guardeu-me una ració!.

Anònim ha dit...

solo os interesa la comida, eh golafres??? jejejeje

Anònim ha dit...

pissa de carn i vegeta ja!

Anònim ha dit...

Mientras no sean de acelgas

Anònim ha dit...

Guerrero que temos pillao!

Anònim ha dit...

Patatas Bravas de una p. vez!

Anònim ha dit...

braves, de moment a cal Jacob i la Laura... ahir vam continuar la tradició, lino. tino i les i que bones que estaven

Anònim ha dit...

ahir vau seguir la tradició? pues ja m'explicaràs a quina hora va ser perquè jo al "lest eiyo" el vaig veure marxar aviat. Per cert hi ha una parella que deia que s'emportaria el pernil al proper campionat de futbolí, la formada pel Polino i el Linarinho, casualitats de la vida que ahir nit es van emportar un 6 a 1 en contra, la parella que els va guanyar va ser la formada per Winer i JL, jajajaja, la corda del pernil ja comença a tenir nom propi. Salut!

Anònim ha dit...

Per cert, hi ha un parell de persones que es van deixar un paston pagant quintus.

Anònim ha dit...

Txurru, acuéstate y no manipules más la información. El único q lleva todo el año diciendo q va a ganar la paletilla eres tú. Tantos qintos t sentaron mal, se ve...

Anònim ha dit...

aclaració: Abans de l'1 a 6 vam guanyar-te.

ves a veure a la "Farfolla Giocarla" a Mataró i no toquis més el que no sona...

Anònim ha dit...

kuntakintu: ja ves si es van deixar un pastón... jajajaja Tino&Linx.

tu alucinas = linares: linx no menosprecies a los rivales, aún jugando con polanyi (para mí uno de los que mejores delantera tiene) pueden darse sorpresas.

polanyi: és cer que abans de l'1 a 6 vau guanyar però digues també el resultat pel que vau guanyar, aquest va ser de 5 a 6 desprès d'anar empatats a 5. per cert... concertàs de la Fanfare no us els podeu perdre, el festival és garantitzat, durant més de dues hores sense parar de bufar, quins màkines tu! (et vaig trukar per a que els sentissis però no hi va haver sort, cosa que no va passar amb linares, lest i lis).

Salutacions i no us fiqueu nerviosos que el futbolí és només un joc.

Anònim ha dit...

vaya, ahora también impartes la clase de educación para la ciudadanía o q?? oye, y la próxima vez q llames al movil, contesta cabronàs!!

Salut!

Anònim ha dit...

que mamón, jeje!

Et poses seriós i sembla que tinguis raó. Vau guanyar però ja et dic abans us haviem bufat un kinto... amés a més saps que vas jugar amb el factor camp i no em vas deixar anar amb la meva selecció, la catalana amb la que em desenvolupo millor.

Explica-ho tot, amagar info no mola...

per cert, no et vaig poder agafar el phone, no el vaig sentir...

També es veritat (per posar més llenya al foc) que el farfolles i jo abans de les partides a 5-6 i a 6-1 vam deixar al linx i a no se qui més a amb un 11 a 0 amb kunta-kintu pel xurru i lino...

juas!

Anònim ha dit...

1. aiaiaiaiiiiiiii ciutadà.

2. la parella que es va quedar a 0 va ser la formada per linx i güivi (fonti).

Anònim ha dit...

El jamón ya tiene nombre y es de los megamortis, el único equipo del Local que el año pasado gano algo. LISTOS QUE SOYS UNOS LISTOS.

Anònim ha dit...

sÍ, pero lo ganó en la CONSOLACION