Cinema a la xinesa!

Hola gent!!

Aquest dijous torna el cinema a El Local a partir de les 21:30h amb la pel.lícula "La casa de las dagas voladoras" (2004, Xina-Hong Kong, 119min).

No hi falteu!!



SINOPSI:

Xina, segle XIX, període de la Dinastia Tang. Dos agents de l'imperi proven d'infiltrar-se en el si d'una secta rebel coneguda com `La casa de les dagues voladores`. Els membres de la secta roben als rics per a donar-li als pobres i resulten impossibles de rastrejar per la manera que es mimetitzen amb el poble. El Capità Leo aconsegueix que el seu camarada, el Capità Jin, accedeixi al Pavelló de les Peonies per a travar relació amb la bella cortesana cega Mei, sospitosa d'ésser membre de `Les Dagues`. Jin no triga en enamorar-se apassionadament de Mei, la qual cosa dificulta encara més la seva missió.

Dirigida per Zhang Yi Mou, "La casa de las dagas voladoras" és un film de l'anomenat gènere Wuxia Pien, on les arts marcials es connecten amb una història d'amor. En aquest càs, el resultat és una aclaparadora combinació d'espectacle, suspense i apassionada intensitat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi tornaran a haver-hi pizzes?
Per cert, molt currat el cartell en xinu!!!

Anònim ha dit...

Les pizzes els dijous ja són una institució. Per aqesta setmana el nostre cheff ens ha promés nous sabors. Els i les q encara no les hagueu tastat esteu badant...

Anònim ha dit...

Fareu un curs d'introducció al xinu
? o no és pas en versió original?.

Tan de bó s'incorporin nous sabors, el regust a pebrot... ja es fa una mica pesat, més pernil, i menys ou i pebrot.