Cinema dijous 18!!

Demà a partir de les 21:30h a el cinema torna a El Local amb el film "Chocolat" (2000, USA/UK, 121min).

SINOPSI

En la molt tradicional població francesa de Lansquenet, la vida no ha
canviat res en els últims cent anys. Mentre bufa el vent del Nord en aquesta
ciutat aparentment tranquil•la, aquest porta amb ell a la viatgera Vianne
Rocher i a la seva filla Anouk. Vianne es una forastera que inaugura una
xocolateria repleta de dolços capaços de despertar l’ocult apetit dels
residents.

“Chocolat” és una fàbula en clau de comèdia sobre com pot canviar una persona, una relació, una ciutat, només amb provar una mica els plaers de la vida. És un conte sobre la tentació, la repressió i els alliberadors poders dels sentits: la simpàtica història sobre la creixent guerra que es desencadena en una petita població degut a la passió i als temors que es generen en els habitants després de l’aparició d’una botiga de xocolata i bombons. La pel.lícula compta amb grans interpretacions de la parella protagonista, Juliette Binoche i Johnny Deep.

Deliciòs!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi haurà pizza de xocolata? o pizza més postre de xocolata? a veure di el Tino s'ho curra molt més, que últimament viu molt bé.

Anònim ha dit...

Un altre dia més sense pizza, i desprès resulta que hi ha menys gent veient la peli, pensava que les pizzes era pel motiu de les pelis, però ja veig que no,... en fin suposo que se li haurà de demanar al Tino amb una setmana d'antelació en tant que és la segona setmana que li passa consecutivament.

Anònim ha dit...

jejejejeje... así q al final t qedaste sin pizza y sin pastel de chocolate?? en vez de llorar lo q tienes q hacer es star a l'agüait.besos farrukos!!