El Cas Sankara arriba a Ripollet!




Benvolguts i benvolgudes,

el proper dissabte 27 d'octubre al migdia hi ha cita a El Local a les 12 del migdia.

Aprofitant la 'tournée' de presentacions del llibre "El Caso Sankara", podrem gaudir a Ripollet de la xerrada amb Antonio Lozano, autor del llibre i responsable del comitè espanyol de l'Any Sankara (1987 - 1997).

L'Antonio Lozano, vingut des de les Illes Canàries, ens presentarà el llibre i ens parlarà de la figura de Tomas Sankara, president de Burkina Faso a mitjan anys 80 i assassinat el 15 d'octubre per l'actual dictador del país, Blaise Compaoré. Tot apunta a la metròpoli francesa com a impulsora de la mort de Tom Sank per acabar amb la revolució burkinabé. Però per saber-ne l'entrellat, no hi falteu.

La cita és a les 12h, per donar pas a la xerrada i després fer un vermutet (el Local i la barra seran oberts) que ens portarà a la paella que la Brigada Bolivariana del Vallès, amb Antonio Santos al capdavant, prepararà per tots els assistents.

Pel tema paella cal confirmar assistència per preveure quants serem. Us podeu apuntar a la llista que trobareu a El Local (demaneu-li al Tino) o enviant-nos un email a aquesta adreça localripollet@gmail.com.

L'entrellat del 'cas Sankara' no deixarà ningú indiferent, i la biografia del ponent inclou punts tan suggerents com la pedagogia (és mestre de francès), la política municipal (ha estat regidor de cultura i desenvolupament local d'Agüimes - Canàries - durant 16 anys), l'agitació cultural (és director del festival de teatre Encuentro Teatral Tres Continentes i el Festival Internacional de Narració Oral 'Cuenta con Agüimes') i la passió per la literatura (aquesta és la seva cinquena novela).

No us esteu de consultar els recursos que apareixen al final del mail per saber-ne un xic més del Che Negre.

Us hi esperem!

Salut!

Link a la fitxa del llibre (cat)
Link al recull de premsa (cast)
Link a una entrevista amb Antonio Lozano (cast)
Link a la biografia de Thomas Sankara (cast)


1 comentari:

Anònim ha dit...

felicidades por esta actividad, creo que es muy intersante, iré!