Cinema dijous 25!!


Demà a partir de les 21:30h a El Local una nova sessió de cinema amb el film "Recursos Humanos", de Laurent Cantet (1999, França, 100min).


SINOPSI


Franck és un jove universitari francès que torna al seu poble com a becari a la fàbrica on el seu pare és operari de tota la vida. Trindà el seu lloc de treball a l’àrea de recursos humans, en plena disputa entre patrons i obrers per la reducció de la jornada laboral.


Inscrita dins de la corrent realista del que es coneix com a “nou cinema social francès”, l’òpera prima de Laurent Cantet dirigeix la seva mirada sobre alguns dels temes de més actualitat mundial: la desocupació, la degradació social i la humiliació laboral. Com a curiositat, destacar que a excepció de Jalil Lespert en el paper protagonista (Franck), cap dels altres personatges són interpretats per actors professionals. Tots, inclosos el pare del protagonista, els obrers, els sindicalistes i fins i tot el gerent de la metal.lúrgica van ser abordats per persones que fan meravellosament de sí mateixes.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

tino, no cal que me guardes pizza hoy.

Anònim ha dit...

Si claro, ahora resulta que el Tino es un cibernauta. estais flipando. si quieres decirle algo se lo dices en persona. Ya que internet es para el Tino, lo mismo que una ducha para el Txurru. Fantasias.

Anònim ha dit...

¿tu quien eres?, ¿uno/a de los que nunca se queda sin pizza?, ¿como se nota que no te atreves ni a morder la mano del amo que te da de comer?.

Anònim ha dit...

joder como esà el patio....

Anònim ha dit...

está muy revuelto, iros al loro

Anònim ha dit...

Txurru, ¿tu a qien le vas a dar de comer si no eres capaz ni de hacerte un bocata?, jejejeje. Bueno maquis, haya paz y armonía y salud y anarquía!!

Anònim ha dit...

ya saltó el linares... sigue durmiendo que solo te hacen falta un par de mesitas para seguir durmiendo maki... por cierto si recuerdas el sabado el tema iba más bien por... salud y republica... (x cierto te gustaron las tapas que te puse eh maki)

Anònim ha dit...

Me has descubierto, Farru. Lo siento,pero de las tapas no me acuerdo, como d tantas otras cosas en sta vida etílica...

Anònim ha dit...

bebe menos perrilla, que vas a acabar sin hombros y sin higado

Anònim ha dit...

hombre! dijo un hombro....

Anònim ha dit...

al tiempo

Anònim ha dit...

Ei penya, a que hora pasan Dirty Dancing el jueves? Llevo todo el puente ensayando el salto en la bañera, Linares ves preparándote, que voy a coger carrerilla desde el futbolo...máquina...

Para ir haciendo boca:

www.dirtydancing.com

Anònim ha dit...

a la misma hora que princesas jajaja

Anònim ha dit...

a la misma hora que princesas jajaja

Anònim ha dit...

Jejejeje. Estais fatal, maqinulis. Lo siento pero los fans d la caspa ochentera tendrán que esperar a mejor ocasión. Ya es triste q lo diga yo, pero cuidao con el parkinson león!!

Anònim ha dit...

habló el rey de la caspa de los 60